Ориентирование в Северодонецке

Спортивное ориентирование в Северодонецке и Украине

Рубрика "Это интересно"


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Оцени первым!)
Загрузка...Загрузка...

( із витягу з положення про єдину спортивну класифікацію України з видів спорту, що не входять до програми олімпійських ігор)

Фізкультурно-спортивні організації на підставі наказів та постанов про присвоєння звань і розрядів оформляють залікові класифікаційні книжки і реєструють їх у встановленому порядку.

У залікових класифікаційних книжках спортсменів при виконанні більш високого розряду або отриманні звання вноситься відповідна відмітка.

Залікова класифікаційна книжка (з іншими документами) подається до суддівської колегії спортивних змагань для вирішення питання про допуск спортсмена до цих змагань.

Центральний орган виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту та відповідні місцеві органи виконавчої влади з фізичної культури і спорту, фізкультурно-спортивні організації повинні зберігати протягом 4 років оформлені у встановленому порядку протоколи змагань (або витяги з них), залікові книжки спортсменів, клопотання про присвоєння спортивних розрядів чи звань, відповідні накази (постанови) про присвоєння спортивних звань і розрядів, документи обліку щодо вручення спортсменам кваліфікаційних книжок та значків.

Звітність щодо підготовки спортсменів-розрядників здійснюється у встановленому порядку.

Порядок забезпечення фізкультурно-спортивних організацій значками, посвідченнями та класифікаційними книжками встановлюється відповідною інструкцією, затвердженою центральним органом виконавчої влади з фізичної культури і спорту.

Порядок вручення, носіння і зберігання нагрудних знаків та посвідчень до спортивних звань і розрядів

Особі, удостоєній спортивного звання, вручається посвідчення та нагрудний знак встановлених зразків.

Вручення посвідчень і нагрудних знаків обліковується згідно із встановленим порядком.

Особи, удостоєні спортивних звань, носять нагрудні знаки справа.

Особи, удостоєні спортивних звань, повинні дбайливо ставитись до схоронності нагрудних знаків і посвідчень. У разі втрати посвідчення подається відповідне клопотання щодо видачі дублікату. Уповноважена комісія центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту розглядає подане клопотання та приймає по ньому рішення. Втрачені нагрудні знаки майстра спорту України міжнародного класу та майстра спорту України не поновлюються, і їх дублікати не видаються.

Зразок залікової книжки можна скачати тут (у форматі doc).

На сообщение Залікові класифікаційні книжки та облік спортсменів 1 комментарий

  1. fort:

    Сделали одну зачётную книжку,кому интересно,образец готовы показать на эстафете 17.02.2013. Обращаться к Маслову С.Н. Спасибо за проделанную работу над зачеткой в электронном виде.


Нравится