Ориентирование в Северодонецке

Спортивное ориентирование в Северодонецке и Украине



1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Оцени первым!)
Загрузка...Загрузка...

У зв’язку із ситуацією у Луганський області, прийнято рішення про перенесення проведення Чемпіонату України (багатоборство), Кубку України (9-10 етапи, КУ спринт — 9 етап, фінал) зі спортивного орієнтування (бігом) (ІІІ ранг) в інший регіон (на проведення заплановані кошти з держбюджету в сумі 10000 грн.) .

Крім того,у зв’язку із відміною СРЗ (WRE) на довгій дистанції (10.05.2014), ІОФ пропонує провести цей захід восени в інші терміни. Враховуючи вищезгадане оголошується конкурс на проведення цих заходів. Також подовжено термін прийому заявок на проведення офіційних заходів у 2015 році (структура календаря за зразком 2014 року).

Заявки надавати на адресу відповідального секретаря ФСО України — В. Петрова petrov@sport.gov.ua до 30.07.2014 р. В заявках необхідно зазначити умови розміщення учасників (бажано організація проживання різного рівня в Центрі змагань, або якомога ближче до нього), райони проведення змагань (надати карти, вказати коли використовувались востаннє та для проведення заходів якого рівня), умови транспортного обслуговування, розмір стартових внесків за умови державного фінансування.

Комментирование закрыто.


Нравится