Ориентирование в Северодонецке

Спортивное ориентирование в Северодонецке и Украине

Рубрика "Объявления"


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Голосов: 5 Рейтинг: 4,80 из 5)
514.85Звітно-виборча Конференція ФСОУ 2021
Загрузка...Загрузка...

В період з 12 по 14 листопада відбудуться загальні збори тренерів ФСО України (до 5 осіб з правом голосу від регіону ) та звітно-виборча конференція Федерації спортивного орієнтування України (програму буде опбліковано пізніше).

До участі запрошуються всі члени ФСОУ особисто або можуть делегувати свої повноваженя уповноваженим особам – делегатам. В цьому випадку делегат, що прибув на Конференцію, під час реєстрації має пред`явити довіреність з підписами членів Федерації, що делегують свої повноваження. (Зразок довіреності на голосування).

Всі учасники Конференції повинні мати довідку про негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведено не більш як за 72 години до початку заходу; або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях (підстава – застосунок “ДІЯ” або оригінал свідоцтва про вакцинацію чи довідки з результатами тестування).

Місце проведення: м.Київ, вул.Академіка Заболотного, 144, база “Юний Турист”

Бронювання та оплата за розміщення самостійно (роміщення неможливе без наявності тесту на COVID-19 або сертифікату про вакцинацію, див. вище).

До Вашої уваги пропонуємо заяви кандитатів на посаду Президента (за порядком надходження анкет):

1. Дрозд Олена Михайлівна

2. Постельняк Олег Анатолійович

Заяви на керівні посади ФСОУ: голова наглядової ради – Бібленко Василь Станіславович

Звіти голів ВП ГО ФСОУ за період 2020-2021 р.р. (за порядком надходження):

Станом на 20.10 2021 р. – ВП у Чернівецькій області, ВП у Дніпропетровській області, ВП у Івано-Франківській області, ВП у Донецькій області 2020, ВП у Донецькій області 2021

Станом на 21.10 2021 р. : ВП у м. Києві, ВП у чернігівській області , ВП у Закарпатській області , ВП у Полтавській області ,

Звіти голів тренрад: звіт голови ТР СОЛ, звіт керівника делегації юніорської збірної України (СОБ), звіт старшого тренера юнацької збірної України (СОБ),

Керівникам відокремлених підрозділів ФСО України. На виконання вимог Статуту ФСО України просимо не пізніше 30 жовтня 2021 року все ж таки надати такі дані:

  1. Фінансовий звіт за використання коштів, отриманих підрозділом від членських внесків в період між конференціями 2020-2021 рр.(у довільній формі);
  2. Звіт про діяльність підрозділу в період 2020 -2021 рр. у довільній формі, але має бути наданий письмово ( у ел. вигляді на адресу  vitaliy_petrov@ua.fm , зразок додається) – для публікації на сайті ФСОУ.
  3. Пропозиції щодо діяльності ФСОУ та кандидатури до керівних органів ФСОУ на розгляд звітно-виборчої конференції 13-14.11.2021, м. Київ .

зразок звіту ВП

Витяг зі статуту:

4.10. Кандидати, які мають намір взяти участь у виборах на посаду Президента Федерації, членів Президії, Наглядової ради надсилають електронною поштою ( vitaliy_petrov@ua.fm) :

-заяву на участь у конференції;

-програму кандидата (обсягом до двух тисяч друкованих знаків), в якій у довільній формі викладається позиція кандидата щодо пріоритетів діяльності у складі керівних органів Федерації;

-копію паспорта громадянина України (першої -шостої сторінок та сторінки з відміткою реєстрації місця проживання).

Заяви та програми кандидатів оприлюднюються на офіційному веб-сайті Федерації.

шаблон заяви кандидата

Комментирование закрыто.


Нравится